Cloramina T-Sin | Dezinfectant universal

dezinfectant industria alimentară

Dezinfectant avizat de Ministerul Sănătății pentru toate suprafețele tari din industria alimentară. Se poate utiliza pentru dezinfecția ouălelor.

dezinfectant pentru acasă

Cloramina T-Sin este produsul ideal pentru dezinfecția suprafețelor și a obiectelor din casă. Utilizat și pentru dezinfecția jucăriilor.

dezinfectant instalații spălare

Dezinfectant pentru băi, piscine, bazine, rezervoare și alte instalații. Utilizat și pentru potabilizarea apei.

dezinfectant pentru veselă

Utilizat pentru dezinfecția veselei în unitățile de alimentație publică sau unități sanitare. Folosit și pentru dezinfecția obiectelor din plastic.

dezinfectant domeniul medical

Dezinfectant pentru pavimentele din spitale, clinici, cabinete medicale sau săli de așteptare, săli de necropsie sau cabinete veterinare.

dezinfectant pentru laboratoare

Dezinfectant complet, utilizat în laboratoarele din industria alimentară sau din domeniul medical, cu spectru larg de acțiune.

Cloramina T-Sin comprimate este un dezinfectant/biocid cu spectru larg, acționând asupra microorganismelor patogene (încluzând bacterii Gram pozitive și Gram negative), fungi, levuri, virusuri, microbacterii și bacterii sporulate.

Acțiunea sa a fost testată, la concentrația de 10 g/l, respectiv 20 de comprimate la 1 litru de apă, pe germenii:

– Staphylococcus aureus;

– Pseudomonas aeruginosa;

– Aspergillus niger;

– Escherichia coli;

– Enterococcus hirae;

– Salmonella typhimurium.

În acest sens, a prezentat activitate bactericidă față de tulpinile germenilor-test, cu timp de contact de 15, respectiv 30 de minute.

Soluția de Cloramina T-Sin este stabilă la temperaturi de până la 60 de grade Celsius.           

Compoziție:

Un comprimat de Cloramina T-Sin de 500 mg conține: Cloramina T, 500 mg (conținut minim în clor activ 25%) și excipienți: amidon de porumb, stearat de magneziu, talc.

Mod de utilizare*:

Comprimatele de Cloramina T-Sin, 500 mg, se dizolvă în apă la temperatura camerei. Soluția astfel obținută se aplică pe suprafețele vizate și se lasă să acționeze, după care se clătesc suprafețele cu apă.

– pentru suprafețele dure, pereți, pavimente din gresie, faianță, ciment, lemn, plastic, se dizolvă câte 20-22 de comprimate la 1 litru de apă și se lasă să acționeze maxim 30 de minute;

– pentru instalațiile de spălare (băi, piscine, bazine de înot, rezervoare), se dizolvă 20-22 de comprimate la 1 litru de apă și se lasă să acționeze minim 6 ore;

– pentru grupurile sanitare, se folosesc 75-80 de comprimate la 1 litru de apă și se lasă minim 6 ore;

– pentru obiecte din sticlă, porțelan, plastic, pentru termometre și veselă, se utilizează 10-20 comprimate la 1 litru de apă, cu timp de acțiune de minim 60 de minute;

– pentru suprafețele din încăperile de internare a animalelor și din adăposturile pentru animale, se dizolvă 40-60 de comprimate la 1 litru de apă și se lasă să acționeze minim 6 ore;

– pentru suprafețele din clinici și dispensare veterinare, săli de necropsie, se dizolvă 20-22 de comprimate la 1 litru de apă, cu durata de acționare de minim 30 de minute.

– pentru potabilizarea apei, se dizolva 20-25 de comprimate la 1 litru de apa, cu durata de actionare de minimum 24 ore, in vederea potabilizarii unui metru cub de apa.

*NOTĂ: Dozele prezentate sunt orientative, dezinfecția fiind influențată de gradul de contaminare organică, de temperatură, pH, materialele de dezinfectat și geometria acestora.

Prezentare:

Cloramina T-Sin, 500 mg, se prezintă la flacon cu 50 și 100 de comprimate.

Cel mai complet dezinfectant pentru suprafețe

DEZINFECTANT IND. ALIMENTARA

Fabrici
Laboratoare
Localuri
Cofetării

DEZINFECTANT SĂNĂTATE PUBLICĂ

Spitale
Clinici
Cabinete medicale
Săli așteptare

DEZINFECTANT INSTALAȚII SPĂLARE

Băi
Piscine
Bazine
Rezervoare
Cloramina T Sin | Sintofarm

despre noi

Grija pentru cei dragi este constantă, iar iubirea nemărginită. Aproape de familia ta, de la mic la mare – misiunea noastră este sănătatea familiei tale.