Sintofarm: Grijă pentru familie

povestea noastră

ext1

Grija pentru cei dragi este constantă, iar iubirea nemărginită. Aproape de familia ta, de la mic la mare – misiunea noastră este sănătatea familiei tale.

Intreprinderea de Medicamente și Coloranți Sintofarm a fost constituită în anul 1973 pe profilul Fabricii Chimice SINTOFARM, care a luat ființă la 1 octombrie 1969 prin comasarea a patru întreprinderi: Fabrica de Medicamente Sintofarm, Uzina Chimică Getica, Fabrica Reactivul și Fabrica Sin, sub denumirea de Fabrica Chimică Sintofarm.
Din 1999, S.C. SINTOFARM S.A. este societate cu capital majoritar privat. Un prim pas pentru o mai bună calitate a produselor, l-a constituit implementarea sistemului de management al calității și obținerea certificatului ISO 9001 în anul 2000.
În anul 2004 s-a obținut certificarea GMP pe 3 fluxuri de fabricație printre care și produse nesterile-forme solide dozate-unidoză (comprimate și drajeuri).

0
DE ANI ÎMPREUNĂ
0
PRODUSE ÎN PORTOFOLIU
0
CERTIFICĂRI
0
JUDEȚE ACOPERITE

Ne definesc cultura și ne îndeplinesc misiunea

Valorile noastre

CALITATE

Punem accentul pe îmbunătățirea continuă a standardelor, tehnologiei și pregătirii angajaților noștri.

INOVAȚIE

Încurajăm gândirea creativă și ideile îndrăznețe care să conducă la soluții pentru sănătate pe termen lung.

RESPONSABILITATE

Întotdeauna acționăm ca parte integrantă a societății, respectând strict standardele de conformitate și siguranță.

PERFORMANȚĂ

Avem abilități și cunoștințe pentru a face ceea ce trebuie, suntem dedicați excelenței și pasionați de obținerea de rezultate superioare.

PASIUNE

Suntem mândri de munca și de realizările noastre, ne implicăm în realizarea obiectivelor, învățăm din greșeli și sărbătorim succesele .

INTEGRITATE

Acționăm cu onestitate și transparență. Ne păstrăm angajamentele și promisiunile. Suntem morali și originali. Te respectăm și ne respectăm.

Respectăm standarde internaționale

CERTIFICĂRILE NOASTRE

Standarde de calitate și reguli de bune practici de producție.

Certificarea GMP

Certificarea GMP (Good Manufacturing Practices) reprezintă garanția că procesele și produsele Sintofarm sunt controlate după proceduri și standarde de calitate adecvate, că sunt sigure pentru sănătate și sunt puse pe piață numai după verificare și autorizare.

Standard ISO 22000:2005

ISO 22000:2005 este Standardul Internaţional care stabileşte cerinţele pentru un Sistem de management al siguranţei alimentelor, este standardul relevant pentru furnizorii şi prestatorii de servicii în sectorul produselor alimentare şi băuturilor.

Standard ISO 9001:2008

Certificarea ISO 9001:2008 are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor organizației și, de aici, orientarea către client și evaluarea satisfacției acestuia, precum și angajamentul top managementului pentru o îmbunatățire continuă.

Dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene

dezinfectant ind. alimentara

Fabrici
Laboratoare
Localuri
Cofetării

dezinfectant sănătate publică

Spitale
Clinici
Cabinete medicale
Săli așteptare

dezinfectant instalații spălare

Băi
Piscine
Bazine
Rezervoare
Cloramina T Sin | Sintofarm

despre noi

Grija pentru cei dragi este constantă, iar iubirea nemărginită. Aproape de familia ta, de la mic la mare – misiunea noastră este sănătatea familiei tale.